Hotel Transilvania 3: Monstrii in Vacanta (2018) Film subtitrat in romana HD

0
( High Definition )

Hotel Transilvania 3 Monstrii in Vacanta (2018) Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation Film subtitrat in romana HD

Acum este rândul lui Mavis să joace părintele supraprotetic.Tinându-l pe tatăl său și pe Ericka în afară. Puțin știu că interesul său de dragoste „prea bun pentru a fi adevărat” este de fapt un descendent al lui Abraham Van Helsing.Vechi nemesis lui Dracula și al tuturor celorlalți monștri.Dar, odată ce aceștia părăsesc portul, romantismul apare la orizont atunci când Dracula o întâlnește pe misteriosa căpitan de navă, Ericka. Ericka, care ascunde un secret periculos care ar putea distruge tot monsterkind-ul.Mavis surprinde Dracula cu o călătorie de familie pe o navă de lux Monster Cruise.Astfel încât să poată lua o vacanță de a oferi vacanței celorlalți la hotel. Restul pachetului lui Drac nu poate rezista.Încă hotărât să-l ucidă pe Dracula, Ericka se ascunde și ia multe fotografii.El reușește întotdeauna să evite loviturile, fără să-și dea seama ce se întâmplă. Întâlnindu-și prietenii, el le spune că mereu credea că poți să faci o singură dată în viața ta și că deja a avut-o cu soția lui Martha.
Înapoi la hotel, Dracula și Ericka se strecoară spre acoperiș și întreabă dacă îi va suge sângele. El răspunde căzând pe un genunchi și deschizând o cutie cu un inel în formă de păianjen, cu o bijuterie roșie. Inelul se prăvălește pe degetul ei și încearcă să răspundă, dar poate să vorbească doar înfricoșător. Toată lumea apare și întreabă răspunsul ei. Recuperând, ea spune da, și toată lumea urale. Tinkles intră fericit și le abordează pe amândouă. În Hotel Transilvania a început un nou capitol fericit.

Vacanta de familie. Va suge viata din tineUrmareste online filmul Hotel Transilvania 3: Monstrii in Vacanta (2018), cu subtitrare în Romana si calitate HD.

Trailer

Link Server Subtitrare Calitate
imagine exemplu Vezi Online imagine exemplu Youtube imagine exemplu Romana HD

VEZI ONLINE FILMUL SUBTITRAT 1080p HD

Link Server Subtitrare Calitate
imagine exemplu Vezi Online imagine exemplu Openload imagine exemplu Romana HD
imagine exemplu Vezi Online imagine exemplu Streamango imagine exemplu Romana HD
imagine exemplu Vezi Online imagine exemplu Netu.Tv imagine exemplu Romana HD
imagine exemplu Vezi Online imagine exemplu Ok.Ru imagine exemplu Romana HD

Descarca Filmul

Link Server Subtitrare Calitate
imagine exemplu Descarca Filmul imagine exemplu Openload imagine exemplu Romana HD


Descriere 5 luni Postat de
Hotel Transilvania 3: Monstrii in Vacanta (2018) Film subtitrat in romana HD

Categorie: 2018, Animatie, Comedie, Familie

Descriere:

Hotel Transilvania 3 Monstrii in Vacanta (2018) Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation Film subtitrat in romana HD

Acum este rândul lui Mavis să joace părintele supraprotetic.Tinându-l pe tatăl său și pe Ericka în afară. Puțin știu că interesul său de dragoste "prea bun pentru a fi adevărat" este de fapt un descendent al lui Abraham Van Helsing.Vechi nemesis lui Dracula și al tuturor celorlalți monștri.Dar, odată ce aceștia părăsesc portul, romantismul apare la orizont atunci când Dracula o întâlnește pe misteriosa căpitan de navă, Ericka. Ericka, care ascunde un secret periculos care ar putea distruge tot monsterkind-ul.Mavis surprinde Dracula cu o călătorie de familie pe o navă de lux Monster Cruise.Astfel încât să poată lua o vacanță de a oferi vacanței celorlalți la hotel. Restul pachetului lui Drac nu poate rezista.Încă hotărât să-l ucidă pe Dracula, Ericka se ascunde și ia multe fotografii.El reușește întotdeauna să evite loviturile, fără să-și dea seama ce se întâmplă. Întâlnindu-și prietenii, el le spune că mereu credea că poți să faci o singură dată în viața ta și că deja a avut-o cu soția lui Martha. Înapoi la hotel, Dracula și Ericka se strecoară spre acoperiș și întreabă dacă îi va suge sângele. El răspunde căzând pe un genunchi și deschizând o cutie cu un inel în formă de păianjen, cu o bijuterie roșie. Inelul se prăvălește pe degetul ei și încearcă să răspundă, dar poate să vorbească doar înfricoșător. Toată lumea apare și întreabă răspunsul ei. Recuperând, ea spune da, și toată lumea urale. Tinkles intră fericit și le abordează pe amândouă. În Hotel Transilvania a început un nou capitol fericit.

Vacanta de familie. Va suge viata din tine


Urmareste online filmul Hotel Transilvania 3: Monstrii in Vacanta (2018), cu subtitrare în Romana si calitate HD.

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii Ti-a placut filmul ? Lasa un comentariu.